Afb1

Kom naar de Waterstof Inspirience in Groningen

Deze zomer beleefden tienduizenden bezoekers in Rotterdam, Parijs en Delfzijl de wereld van waterstof in de Missie H2 Waterstof Inspirience. Tussen 30 september en 5 oktober is deze Inspirience er ook voor ‘stadjers’ en de binnenstadbezoekers van Groningen.

De Inspirience is een interactieve ervaring die opgebouwd is in twee grote tenten op de Grote Markt vlak voor de Martinitoren. Hierin leren bezoekers op een leuke en uitdagende manier over de toekomst van waterstof in Nederland. In de eerste tent vindt men de 'Mindsetshow'. Dit is een spectaculaire film van een paar minuten over de uitdagingen en waterstofkansen die voor ons liggen. Daarna kunnen bezoekers in de tweede tent de ‘expo’ verkennen. Deze heeft verschillende modules waar men meer leert over waterstof in relatie tot de energietransitie, met thema's als transport, productie en toepassingen. 

Dus wil je weten hoe de wereld van waterstof en nu en in de toekomst uitziet, kom dan tussen 30 september en 5 oktober naar de Grote Markt in Groningen. De Inspirience op de Grote Markt is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Groningen en RWE.

Lees verder